Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tecuciul a câştigat „Triunghiularul prieteniei“


Trei echipe de minifotbal old-boys din Focșani, Tecuci și Soveja s-au întrecut vineri seara în „Triunghiularul prieteniei” desfășurat vineri seara în Sala Sporturilor din Focșani. Competiția a devenit deja o tradiție, jucătorii celor trei echipe întâlnindu-se în mod constant în cele trei localități pentru a se confrunta pe terenul de fotbal. Tradiția meciurilor a început în anul 1993, când fostul director al Curții de Conturi Vrancea, Costel Davidescu, a inițiat o înfrățire între orașele Focșani și Tecuci. Ulterior, la această competiție s-a alăturat și echipa din Soveja, formație ai cărui jucători participă în mod regulat și la competițiile de minifotbal organizate annual în Sala Sporturilor din Focșani.
Pentru competiția din week-end, echipa Focșaniului s-a bazat pe: George Sîrbu (portar), Jani Oltianu, Åžtefan Chelmuș, Marian Ionescu, Costel Davidescu, Costel Potlog și Nelu Petculescu (jucători de câmp). În primul meci al triunghiularului, disputat pe durata a trei reprize a câte 35 de minute fiecare, Focșaniul a cedat în fața echipei din Tecuci, scor 1-4, focșănenii pierzând și în al doilea meci, 0-3 în fața formației din Soveja. Poarta sovejenilor a fost apărată de Danielette Iorga, care, la vârsta de 62 de ani, a demonstrat că este unul din cei mai buni portari din județ la competițiile de fotbal în sală.
Finala competiției a opus echipele Tecuciului și Sovejei. Gălățenii au început meciul în forță, au condus cu 3-0, dar s-au văzut egalați într-un interval de cinci minute. Până la finalul timpului regulamentar de joc, ambele echipe au mai înscris câte o dată, iar câștigătoarea triunghiularului a fost decisă la loteria loviturilor de departajare. Mai inspirați, tecucenii s-au impus în final cu 9-8. Următoarea acțiune amicală este programată luna viitoare, la Tecuci.

Rezultatele „Triunghiularul prieteniei”
Focșani – Tecuci 1-4,
Soveja – Focșani 3-0,
Tecuci – Soveja 4-4, 9-8 după executarea loviturilor de departajare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?