Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Tribunalul Vrancea şi Judecătoria Focşani s-au mutat


   Åžedințele de judecată, programate la Tribunalul Vrancea și Judecătoria Focșani, se vor ține la noul sediu al instanței, din strada Repu-blicii, respectiv fosta clădire a Bancorex, de săptămâna viitoare. Ieri, s-au ținut ultimele ședințe de judecată în vechea clădire, din strada Cuza Vodă.
   Dacă din vechiul imobil erau cărate, ieri, ultimele bagaje și se țineau ultimele ședințe, pe strada Republicii era mare agitație. Un camion, un furgon și alte câteva mașini personale ale angajaților instanțelor erau parcate în fața noului sediu, iar din ele angajații descărcau saci, în care aveau împachetate lucrurile din vechile birouri. În ajutorul acestora au fost aduși și câțiva deți-nuți de la Penitenciarul Focșani, care descărcau din camion pachetele.
   În interior, pe fiecare ușă de acces au fost afișate numele persoanelor care lucrează în birourile respective. Dacă în aceste zile, angajații au fost singurii care au avut voie în clădire, de luni, toți justițiabilii care au afaceri judiciare la aceste instanțe vor putea intra în noul sediu.
   „Sălile de judecată în materie penală sunt situate la parterul clădirii, iar sălile de judecată pentru soluționarea cauzelor în materie civilă se găsesc la etajul 1. Începând cu ziua de luni, la această nouă locație, compartimentele de Registratură ale celor două instanțe vor prelua, în interiorul programului de lucru cu publicul, cererile de chemare în judecată și orice alte acte de procedură. De asemenea, menționăm că în perioada 09 – 13 iulie 2012, la Arhivele Tribunalului Vrancea și Judecătoriei Focșani nu se desfășoară program cu publicul. Cererile pentru eliberarea de copii xerox de pe diverse documente (hotărâri, rapoarte de expertiză, etc.) se vor primi începând de luni, 09 iulie 2012, la noul sediu, dar eliberarea acestora se va face începând cu data de 16 iulie 2012”,  se arată într-un comunicat al Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?