Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Incendii de vegetaţie uscată şi misiuni de asanare


   Pompierii vrânceni au avut, marți, mai multe misiuni. Unii au stins incendii, alții au ridicat muniție neexplodată, iar paramedicii au acordat îngrijiri me-dicale unor persoane cu probleme de sănătate.
   În jurul orei 09.30, angajații Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și trei subofițeri pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit pe teritoriul localității Cotești. A ars vegetația uscată de pe o suprafață de 1000 metri pătrați. În jurul orei 15.30, pompierii de la Vidra au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și doi subofițeri, pentru stingerea unui incendiu de resturi vegetale, izbucnit pe teritoriul localității Vidra. Au ars resturi vegetale depozitate la groapa de gunoi, de pe o suprafață de 300 metri pătrați.
   Tot marți, pirotehniștii au fost anunțați că la sediul unei societăți comerciale de colectare a fierului vechi din orașul Mărășești au fost descoperite muniții neexplodate. Aceștia au găsit două proiectile explozive, unul de calibru 152 milimetri și celălalt de ca-libru 76 milimetri, o grenadă defensivă și două mine antipersonal. Acestea au fost găsite de muncitori, în timpul procesului de sortare a fierului vechi.
Muniția neexplodată a fost ridicată și transportată la depozitul special amenajat pentru a fi distrusă.
Paramedicii SMURD au avut și ei șapte solicitări. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se regăsesc probleme respiratorii și diferite traumatisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?