Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fiscul VINDE de toate: clădiri, maşini de gogoşi, televizoare. Totul la PREŢ REDUS


   Amatorii de chilipiruri sau patronii care au nevoie de utilaje ieftine își pot face cumpărăturile la prețuri reduse cu până la 50% de la licitațiile organizate de Fiscul vrâncean. Pentru săptămâna viitoare este pregătită o mega licitație cu clădiri, terenuri, autoturisme, televizoare, aparate de aer condiționat. Pe lista de obiecte scoase la vânzare de la datornicii la buget se mai află aparatură folosită în cabinetele de înfrumusețare, covoare, dar și o fermă de porci la Bordeasca.

   Executorii fiscului nu iartă nimic atunci când trebuie să recupereze bani de la datornici. Prețurile sunt reduse cu până la 50%, astfel încât amatorii de chilipiruri pot face o afacere bună la licitațiile organizate de Direcția Generală a Finanțelor Publice. Important este să știe când și cât să liciteze pentru a-și adjudeca bunurile pe care doresc să le cumpere.
   Pentru săptămâna viitoare, pe 12 iulie, este pregătită o mega licitație cu clădiri, terenuri, autoturisme, televizoare, aparate de aer condiționat, telefoane mobile, calculatoare, xerox-uri, multifuncționale. Printre obiectele ce pot fi cumpărate la prețuri mici se află chiar și aparatura folosită în cabinetele de înfrumusețare, aparatele de gheață din baruri și mașini de gogoși. Multe dintre utilaje sunt de la societățile de panificație care au probleme financiare. Acestea vând cuptor inox, cuptor rotativ, dospitor cu climatizare, malaxor aluat, feliator pâine Egarbarro.
   Cele mai mari valori sunt la bunurile societății Eno Food din Cîmpineanca. Fiscul vinde practic tot ce aparține societății și ar fi un chilipir ținând cont că este vorba de o investiție într-un combinat de vinificație care are circa 9 ani vechime. Astfel, sunt scoase la vânzare rezervor fermentație la un preț de de 161 mii lei, rezervoare de 1000 și respectiv 600 hectolitri. De asemenea, finanțiștii vând clădirea evaluată la 1,3 milioane lei, preț redus cu 50%. Pentru clădire există un drept de ipotecă, creditor fiind Cezae Magazzoli.
   Tot în domeniul vinificației, fiscul vinde clădirile societății Luvas Vin, din Odobești. Este vorba atât de clădirile centrului de vinificație, situat pe strada Nicolae Iorga, cât și de terenul intravilan în suprafață de peste patru mii de metri pătrați. Prețul de evaluare a fost stabilit la două milioane lei, exclusiv TVA.
   Tot săptămâna viitoare, sunt scoase la vânzare clădiri de la firma Axel Security. Fiscul vinde un imobil situată pe strada Nicolae Titulescu, care are un preț de evaluare de 338 mii lei, la care se adaugă terenul aferent cu un preț de evaluare de 269 mii lei. De asemenea, la licitație este scoasă și o fermă de porci din satul Bordeasca a societății Pal Art, la un preț de evaluare de 464 mii lei. Nu în ultimul rând, cei care vor să cumpere terenuri agricole la Vulturu pot participa la licitația unde sunt scoase la vânzare loturi de terenuri care aparțin societății Bioprod Ferma.

Fiscul nu reușește să vândă un aparat de lifting facial

   La licitația din 12 iulie, Fiscul vinde un aparat Ultratone Excel Pro la un preț de pornire a licitației de 8.750 lei. Finanțiștii încearcă de peste un an de zile să vândă acest aparat, al cărui preț la furnizor depășește 5000 euro, adică  peste 20.000 lei. Este un aparat care folosește procedeele de electrostimulare pentru slăbit și tonifiere. Se folosește pentru lifting facial non-chirurgical, hidratarea, tonifierea și întreținerea feței. „Este un aparat pentru terapii de estetică facială și corporală care folosește cel mai revoluționar concept: sistemul de stimulare bioptică”, se arată în prezentarea acestui aparat.

Autoturisme de teren la jumătate de preț

   Vrâncenii care vor să își cumpere un autocamion, autoutilitară sau un autoturism pot alege din oferta bogată a fiscului. Prețurile autovehiculelor scoase la licitația din 12 iulie sunt pe măsură. De la firma Micșunica din Slobozia Bradului sunt scoase la vânzare un autotractor Volvo FH, la prețul de 75.537 lei, preț redus cu 25% și un utilaj Fuchs, folosit la încărcatul fierului vechi pentru un preț de 12.816 lei. Fotografii pot fi găsite pe site-ul fiscului.
   Toyota Highlandar hybrid 4×4, la o valoare de 50.065 lei, are un preț redus cu 50%. Cei care vor un Daewoo Matiz sau o Dacia Logan pot alege din mai multe oferte. Pentru Matiz sunt disponibile trei bucăți, cu prețuri de la 6.807 lei până la 11.746 lei. Acesta este însă doar prețul de evaluare pentru că, dacă autoturismele nu vor fi vândute pe 12 iulie, prețul lor va scădea treptat chiar până la 50%. Fiscul mai vinde o autoutilitară Dacia logan la 11.509 lei dar și autoturisme Dacia Logan la prețuri de 6.976 lei (redus cu 50%) sau la 8.573 lei (redus cu 50%).
   La capitolul autoutilitare sunt disponibile mai multe modele. Este disponibilă o VW Caddy la 15.725 lei, preț redus cu 50%, un Renault master la un preț de 14.131 lei (redus cu 50%), o Citroen Berlingo la 6.049 lei, Ford Transit la 15.652 lei. Cei care vor să cumpere un utilaj pentru agricultură pot achiziționa un Tractor Steyer, la un preț de 45.012 lei, preț redus cu 50%, de la Agromec Urechești.
   Foarte multe utilaje sunt de la firme de construcții, afectate de criza economică din ultimi ani. Sunt scoase la vânzare buldoexcavator John Deere, încărcător frontal minibuldoexcavator, rotopercutor, demolator Mac, tuburi de fântână, betoniere, mașini de pavele, vibro presă bolțari. Pe listă se mai află o macara turn la un preț de 66.582 lei dar și un autocamion Dac la 6.723 lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?