Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Iubitorii de munte s-au distrat la Cheile Râşnoavei


   Voluntarii Asociației pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu” din Focșani au reprezentat Vrancea la Festivalul de turism, aventură și ecologie „Cheile Râșnoavei”, ce s-a desfășurat sâmbăta trecută, la Cheile Râșnoavei.
   Participanții vrânceni au desfășurat activități de orientare sportivă. Totodată, au demonstrat organizatorilor că știu să se ghideze cu busola pe traseele montane și că știu să escaladeze munți sau să facă rapel. A existat și o probă de cultură montană și ecologică, desfășurată în cadrul taberei, dar și una de educație montană și ecologică în teren.
   Festivalul s-a încheiat cu premierea tuturor participanților într-un cadru montan, în jurul unui foc de tabără, înconjurați de preparate făcute la ceaun, chiar de participanți.
   Festivalul de turism, aventură și ecologie „Cheile Râșnoavei” a fost organizat în cadrul proiectului „Cheile Râșnoavei -Turism și Aventură”, proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Proiectul vizează dezvoltarea turismului în general și a turismului montan în special, în zona Cheilor Râșnoavei, prin promovarea potențialului geomorfologic al zonei, valorificarea turistică a obiectivelor deosebite ce se găsesc și prin acțiuni de marketing, având ca target acest perimetru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?