Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Învăţătoarea Ionelia Neagu a ieşit la pensie


   Ionelia Neagu, învățătoare la Nistorești, a ieșit la pensie. Momentul de retragere al „doamnei învățătoare” a fost unul deosebit, colegii de breaslă și rudele pregătindu-i o surpriză. 
   Ionelia Neagu a predat timp de 39 de ani la catedră, fiind pe rând profesoară de limba română, educatoare și învățătoare. Ca învățătoare, 12 generații de copii au învățat de la ea să scrie și să citească. Din anul 1992 este lider de sindicat la nivelul comunei, apărând interesele colegilor de catedră. La petrecerea de retragere au participat dascălii din comună, apropiați, rude și primarul Ion Gogoriță.
   „A fost un moment deosebit, emoționant. Sunt clipe pe care nu le poți uita așa de ușor. Doamna s-a dedicat trup și suflet școlii, iar acum, la pensionare, ne va fi greu să nu ne mai găsim în fiecare zi să ne salutăm și să ne mai spunem ofurile. A fost o petrecere pe cinste, iar doamna a fost în centrul atenției. Îi dorim să aibă parte de multă sănătate și să se bucure de pensie liniștită”, i-au transmis foștii colegi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?