Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Doi copii au comis o crimă cu discernământ


   Cei doi minori, care au ajutat la uciderea unui bărbat din Străoane, aruncându-l într-o fântână, au comis fapta cu discernământ. La primele audieri, Cătălin A., de 23 de ani, Ciprian A., de 16 ani, și George B., de 14 ani, au povestit anchetatorilor, cu zâmbetul pe buze, modul în care au comis fapta, dar și despre ultimul strigăt al victimei și zgomotul apei din fântână, atunci când corpul a căzut în puț.   Abia la prezentarea materialului de urmărire penală au arătat primele semne de regret. Cel mai probabil, săptămânile cât au stat în arest i-au făcut să se mai gândească la gravitatea faptei pe care au comis-o.
   Potrivit rechizitoriului pe care procurorii l-au întocmit pe numele celor trei băieți, în seara zilei de 1 mai, când a fost comisă fapta, cei trei băieți au urmărit victima, după ce aceasta a ieșit dintr-un bar. Cătălin a atacat-o primul, împărțindu-i mai mulți pumni, pe unde a nimerit. Din cauza stării de ebrietate și a loviturilor, omul s-a prăbușit la pământ.
   Băieții l-au deposedat de portofelul în care erau, pe lângă documente, și o sută de euro și 140 de lei. I-au luat inclusiv țigările și ghiulul de pe deget.
   Când a vrut să se ridice, victima a spus că îi este sete, iar atunci băieții l-au dus la o fântână. Nu i-au dat apă să bea, ci l-au luat de picioare și l-au aruncat în puțul adânc de 25 de metri.
Povestea a ieșit la iveală după câteva zile. Localnicii care luau apă din fântâna în care zăcea trupul victimei, au observat că găleata nu se mai umple și nici apa nu mai are același gust. Atunci a fost descoperit cadavrul, iar ulterior au fost prinși și agresorii.
   În cauză a fost efectuată și expertiză psihiatrică. Medicii au constatat că fapta a fost comisă cu discernământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?