Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bătăi cu bâte şi furci la Garoafa


   Membrii unei familii din localitatea Făurei, comuna Garoafa, s-au luat la bătaie, fără să mai țină cont de gradele de rudenie. Scandalagiii au fost potoliți de polițiști și jandarmi.
   Sâmbătă seara, polițiștii focșăneni au fost sesizați de Valentina Z., de 26 de ani, despre faptul că ea și mama sa, Maria T., de 50 de ani, au fost bătute de Aristide T., de 44 de ani. Ajunși la fața locului, polițiștii i-au găsit pe Aristide T., care ținea în mână o bâtă, Nicolae T., de 37 de ani, Iulian R., de 23 de ani, și Gheorghiță T., de 24 de ani, care țipau unul la celălalt, iar din când în când se mai și loveau.
Oamenii legii au chemat o ambulanță, care le-a transportat pe cele două femei la spital, dar și un echipaj de la Jandarmerie, pentru că spiritele nu puteau fi calmate sub nicio formă.
   Aristide, Neculai, Iulian și    Gheorghiță sunt cercetați acum pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, iar Maria T. a formulat plângere împotriva lui Aristide, care îi este frate, pentru violare de domiciliu și lovire.
   Acesta nu a fost singurul scandal aplanat de polițiști. Duminică, oamenii legii din Gugești au fost anunțați că Ma-rian E., de 36 ani, din Tîmboiești, a fost lovit de tatăl său, Măndiță E., de 54 ani. Cei doi au băut împreună, apoi s-au luat la ceartă. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, precum și de existența plângerii, vor fi luate măsurile legale.
   În aceeași zi, un bărbat din Bălești a fost găsit prăbușit în stradă, în apropierea Postului de Poliție din localitate, el având o leziune la cap. În urma verificărilor, s-a stabilit că în urmă cu o zi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Viorel M., de 32 ani, din Puiești, județul Buzău, l-a lovit cu o furcă în zona capului pe Gheorghe P., de 35 ani, din Bălești. Victima și agresorul munceau împreună la o stână, pe raza județului Buzău. Victima a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a fost comisă fapta. În funcție de concluziile anchetei și de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare, vor fi luate măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?