Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

WikiLeaks va lansa un album de muzică


   Grupul WikiLeaks va lansa un album de muzică, după inițierea unui show de televiziune și a unei rețele sociale. WikiLeaks se extinde în industria de divertisment, anunțând un CD – ‘Beat the Blockade’ -, cu scopul de a strânge bani pentru susținerea activiștilor pentru transparența online.
   Grupul a precizat într-un comunicat că CD-ul va conține 12 melodii, printre care ‘Where There Are No Secrets’ (‘Locul unde nu sunt secrete’), ‘The Ballad of Julian Assange’ (‘Balada lui Julian Assange’ – trimitere la fondatorul WikiLeaks) și ‘B Manning’ (trimitere la militarul american Bradley Manning, suspectat că a transmis informații confidențiale către WikiLeaks).
   Lansarea CD-ului de muzică reprezintă ultima incursiune în afara acțiunilor de dezvăluire de informații secrete, grupul lansând până acum un show de televiziune intitulat ‘Lumea de mâine’ și propria rețea de socializare, intitulată ‘Friends of WikiLeaks’.
   Åžeful WikiLeaks, Julian Assange, spune că site-ul său, care funcționa ca o cutie poștală electronică anonimă pentru documente secrete, a fost efectiv izolat printr-o blocadă financiară din partea autorităților americane.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?