Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Tinerii liceeni, în acţiune la Tulcea


   Mai mulți elevi de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” și Grupul Åžcolar din Mărășești participă, săptămâna aceasta, la o tabără care marchează finalizarea proiectului „Tineri în acțiune”. Tabăra are loc la Tulcea.
   Raluca Jugănaru și Raluca Mercan, alături de Ionuț Gabriel Păunel și Mărioara Buzatu, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, și Alexandru Filimon, de la Grupul Åžcolar din Mărășești, au fost selectați pentru a împărtăși din experiența lor noilor grupuri formate. „Ne simțim mândri că am fost aleși să participăm la tabăra de la Tulcea pentru a împărtăși din experiența noastră grupurilor nou formate și nu în ultimul rând mulțumim celor de la Romanii Criss, celor de la IREX DC și celor de la IREX Moldova că s-au gândit la noi”, a declarat mentorul rom Florina Bățaru.
   În cadrul acestei tabere și-au dat întâlnire elevi din județele Vrancea, Brăila, Galați, dar și din Republica Moldova. „Proiectul a mers foarte bine, iar tinerii au fost încântați, acum elevii romi relaționează mai bine cu ai lor colegi, pentru că au învățat unii de la alții”, a declarat Ana Gavrilescu, inspector școlar pentru minorități.
   Anul viitor cele trei licee din Vrancea vor mai beneficia de încă un grant de câte 1.500 de dolari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?