Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Johnny Depp are o nouă iubită


   Johnny Depp, care recent și-a anunțat despărțirea de Vanessa Paradis, i-a cumpărat noii sale iubite un cadou inedit. Potrivit presei internaționale, Depp i-a cumpărat lui Amber Heard – o actriță declarată bisexuală – un cal, ca să călărească împreună pe platourile de filmare pentru noul său lungmetraj, „The Lone Ranger”.
   Cei doi ar fi petrecut mult timp împreună în New Mexico, unde se filmează noul lungmetraj. „Amber vine cu regularitate pe platouri”, a spus o sursă din echipa filmului. „Johnny i-a cumpărat chiar un cal, ca să călărească împreună când el ia câte o pauză”, a mai spus sursa.
   În aprilie, Amber a fost fotografiată urcându-se în avionul personal al lui Depp, la Las Vegas, unde actorul se afla pentru a-și promova cel mai recent film, „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.
Johnny Depp și Amber Heard au jucat împreună în filmul „Jurnalul unui băutor de rom”, lansat la sfârșitul anului trecut.
   Marți, Johnny Depp și cântăreața și actrița franceză Vanessa Paradis, care formau unul dintre cele mai solide și mai discrete cupluri de la Hollywood, au anunțat că s-au despărțit, confirmând astfel zvonurile și speculațiile apărute în presă în ultimele luni. Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis „a încercat timp de multe luni să își salveze relația, dar au decis în urmă cu câteva săptămâni că aceasta nu poate fi salvată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?