Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Ecologizare pe biciclete


   Elevii de la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, împreună cu ai lor colegi de la Åžcoala nr.1, Åžcoala nr.2 și Åžcoala nr.4, au colectat deșeuri de hârtie, timp în care au făcut mișcare pe biciclete, în cadrul unei interesante acțiuni ce s-a desfășurat sâmbătă, sub genericul „Pedalează reciclând”.
   În mai puțin de trei ore, elevii au reușit să colecteze peste 500 de kg de deșeuri de hârtie. Impresio-nanta „captură” de deșeuri a fost predată societății Vrancart din Adjud, partener în acest proiect eco. Cu banii primiți, elevii vor achiziționa cadouri, pe care le vor dona copiilor aflați în grija Centrului de Plasament de la Păunești, pe care îi vor vizita în cursul acestei săptămâni.
De asemenea, cei mai activi elevi implicați au fost răsplătiți cu premii constând într-o bicicletă, un aparat foto și un MP3 player.
   Proiectul „Pedalează reciclând” a fost finanțat prin intermediul Romanian – American Foundation, Fundația „Noi Orizonturi” și Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu” din Focșani. Parteneri în acest proiect au fost Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud,  Åžcoala nr.1, Åžcoala nr.2 și Åžcoala nr.4.
Finanțarea acestui proiect a fost câștigată în cadrul ultimului concurs de proiecte de antreprenoriat social, inițiat de Fundația „Noi Orizonturi”, în colaborare cu Romanian – American Foundation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?