Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: „Bine ai venit, vacanţă!”


   Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit din cartierul păncean Crucea de Sus au marcat sfârșitul anului școlar prin serbarea intitulată „Bine ai venit, vacanță!”, găzduită de Casa de Cultură.
În fața unui public numeros, alcătuit din părinți, bunici și prieteni, copiii au prezentat un variat program artistic, foarte apreciat de cei prezenți. Cei din Grupa mică au întruchipat personaje de poveste, motiv pentru care au avut și costumații adecvate, iar cei din grupele mai mari au prezentat colaje de cântece și poezii.
   Cele mai așteptate momente ale serbării au fost înmânarea diplomelor de merit, pentru cei care s-au remarcat la concursurile la care au participat pe parcursul anului școlar, și recompensa dulce, constând într-o felie dintr-un delicios tort, pregătit special pentru ei.
Copiii vor intra în vacanță, însă, cu o săptămână mai târziu decât colegii lor de la grădinițele cu program normal. Până vineri, ei vor desfășura doar activități recreative. Tot în această perioadă, ei vor merge și într-o excursie la București, unde vor vizita mai multe obiective de interes turistic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?