Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Carrefour promovează produsele fabricate în România


   Carrefour România anunță lansarea unui catalog cu produse fabricate în România. Promovarea producției românești și stabilirea unor relații comerciale durabile cu mediul economic din România sunt o prioritate pentru Carrefour România. Mărcile proprii Carrefour, spre deosebire de cele ale altor retaileri de pe piață, provin în marea lor majoritate de la producători din România. „Ar fi fost mai ușor să le importăm, decât să facem caiete de sarcini împreună cu producătorul, să dezvoltăm un produs, să îl testăm, să îi creăm ambalajul, însă am dorit să facem acest lucru pentru a pune umărul la producția din această țară”,  declară Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.
   Carrefour România vizează crearea unor partene-riate strategice pe termen lung cu producători români, pentru a oferi clienților săi garanția unor produse naturale, benefice pentru sănătate și cu un nivel de ca-litate controlat în totalitate. Mărturie stau produsele alimentare proaspete, care sunt de producție românească în marea lor majoritate; cele 4 Filiere de Calitate Carrefour lansate până în prezent (porc, morcov, păstrăv și cartof), precum și sutele de producători români care și-au dezvoltat afacerile alături de Carrefour, încă din 2001, de la intrarea Grupului pe piața locală.
   Fiecare Filieră a Ca-lității Carrefour este în final o nouă promisiune pe care o facem clienților noștri, un angajament de a aduce în toate magazinele noastre produse gustoase, naturale și sănătoase pentru întreaga familie. „Dl. Mihai Constantin, partener Carrefour de 11 ani, are 71 de ani și a început să lucreze la Stația de Cercetare Salmonicolă Potoci Bicaz a Universității Alexandru Ioan Cuza, încă din 1968. În cadrul firmei S.C. Romavet SRL, lucrează din anul 2001, la ferma de pe lacul Bicaz, unde se produce păstrăvul Filiera Calității Carrefour”, a afirmat Francois Melchior de Polignac.
   Preocuparea Carrefour de a încuraja consumul produselor românești va fi întărită și de o nouă campanie de semnalizare la raft: în curând, produsele fabricate în România vor fi semnalizate foarte vizibil la raft, folosind drapelul României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?