Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Primarul Ion Petre a depus jurământul


   Primarul orașului Panciu, Ion Petre, a depus, ieri, jurământul în fața consilierilor locali, aleși la scrutinul din 10 iunie, ale căror mandate au fost validate de o comisie constituită în acest scop. Cu același prilej, a fost reînvestit în funcție și viceprimarul Iulian Nica. Evenimentul a fost găzduit de Casa de Cultură și la el au participat subprefectul Cristi Misăilă, judecătoarea Irina Åžerbănuț, deputatul Ciprian Nica și consilierul județean Vasile Melinte.
   Primul președinte de ședință a fost desemnat în persoana consilierului PSD Gheorghi Croitoru, care va conduce lucrările Consiliului în următoarele trei luni.
   Eșarfa tricoloră de edil-șef i-a fost așezată primarului de deputatul Ciprian Nica. După învestire, Ion Petre a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit pentru obținerea unui nou mandat la Primărie și, nu în ultimul rând, locuitorilor care, „cu responsabilitate și discernământ, au reușit să aducă la conducerea orașului Panciu un grup de oameni care vor duce mai departe tot ceea ce s-a început în mandatele anterioare, pentru dezvoltarea și modernizarea orașului”. „Am avut, în campanie, un slogan: să facem din orașul Panciu orașul numărul 1 și, vă spun, cu siguranță, că noi chiar ne pricepem să-l facem unul dintre cele mai puternice orașe din județul Vrancea”, a declarat Ion Petre.
   În finalul evenimentului, subprefectul Cristi Misăilă a felicitat noua echipă de conducere administrativă, sfătuindu-l pe primarul Ion Petre „să nu se abată de la drumul pe care l-a început în mandatul anterior”. „Vă asigur de toată colaborarea și  de sprijinul necesar pentru a realiza tot ceea ce v-ați propus. Împreună cu Consiliul Județean și  Instituția Prefectului sperăm ca, până la sfârșitul mandatului, orașul Panciu să devină un oraș la standarde europene”, a concluzionat subprefectul Cristi Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?