Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Hala unui gater, în flăcări


   Flăcările au mistuit hala unui gater, dar și alte bunuri, din Nereju Mic, comuna Nereju. Acestea aparțineau lui Nicușor B., din localitate. Incendiul a fost anunțat ieri dimineață, iar la fața locului au ajuns pompierii de la Vidra cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Ei au fost ajutați de voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nereju.
   Din cauza cantității mari de material lemnos, flăcările s-au extins cu repeziciune, la întreaga clădire. Au ars acoperișul halei gaterului, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 120 metri pătrați, pereții halei confecționați din lemn, pe o suprafață de 70 metri pătrați, și aproximativ 60 de metri cubi de lemn. Totodată, o anexă folosită pe post de bucătărie s-a făcut scrum.
   Pompierii au mai precizat că s-au mai deteriorat și utilaje de prelucrare a lemnului, respectiv un motofierăstrău, o mașină de ascuțit pânze, două utilaje de debitat cherestea. Și de această dată, cauza a fost un scurtcircuit electric. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?