Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Pompierii au avut 20 de intervenţii


   Pompierii vrânceni au avut, la sfârșitul săptămânii trecute, peste 20 de intervenții. 17 dintre acestea au fost pentru acordarea primului ajutor calificat unor persoane cu probleme de sănătate. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se regăsesc probleme respiratorii, afecțiuni cardiace și diferite traumatisme.
   De asemenea, pompierii au intervenit și pentru a stinge un incendiu, care a cuprins un autotu-rism, proprietatea unei societăți comerciale. În urma incendiului, au ars compartimentul habitaclu al autoturismului, 10 cauciucuri aflate în imediata apropiere, instalații electrice auto și alte piese. Evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.
   Pirotehniștii au ajuns la Tătăranu și Panciu, unde au identificat două proiectile explozive, descoperite în timpul efectuării unor săpături. Muniția neexplodată a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat.
   Totodată, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a fost solicitat pentru a debloca ușa de acces în liftul unui bloc situat pe Bulevardul București din Focșani.
S-a intervenit pentru a debloca ușa ascensorului rămas între etajele I și II, unde trei copii, toți în vârstă de 13 ani, au rămas blocați.
   Pompierii au avut și o intervenție mai puțin obișnuită. Ei au fost solicitați să îndepărteze un cuib de albine, format într-un copac de pe strada Cărăbuș, din Focșani. S-a intervenit pentru îndepărtarea cuibului, care punea în pericol siguranța cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?