Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Doi poliţişti vrânceni, felicitaţi de ministrul Rus pentru prinderea criminalului Puşcoiu


   Doi polițiști vrânceni au fost felicitați de ministrul Ioan Rus. În cursul zilei de ieri, la sediul Ministerului Administrației și Internelor, ministrul Ioan Rus a felicitat mai mulți polițiști care, prin activitatea desfășurată, au contribuit la soluționarea unor cazuri importante. Astfel, au fost felicitați și doi agenți de poliție din cadrul IPJ Vrancea, respectiv agentul șef principal Săndel Neagu și agentul șef Emil Stoica, pentru activitatea desfășurată pentru identificarea principalului suspect în cazul  infracțiunii de omor, comisă sâmbătă, în Focșani, asupra preotului Tudor Marin. „Conducerea Inspectoratului mulțumește între-gului colectiv care a contribuit la identificarea și prinderea bărbatului în cauză, precum și populației care s-a preocupat să furnizeze informații utile cu privire la potențiali suspecți”, a transmis inspectorul Cătălina Murariu, purtătorul de cuvânt al Poliției vrâncene.
   Focșănenii au reacționat și ei și i-au felicitat pe anchetatori. Pe site-ul „Monitorul de Vrancea”, cititorii au postat mai multe mesaje de laudă la adresa anchetatorilor care l-au prins pe autorul odioasei crime, Florentin Pușcoiu, la mai puțin de 12 ore de la comiterea ei. Imediat după ce pe site-ul „Monitorul de Vrancea” a apărut în exclusivitate că a fost reținut principalul suspect al crimei de la Biserica din Piața Unirii, un cititor a postat un comentariu în care i-a felicitat pe polițiști. Într-un alt mesaj, un cititor a scris „felicitări organelor de anchetă care au anchetat această crimă oribilă. Autorul a fost prins într-un timp record”. 
   În ziua crimei, polițiștii și procurorii au depus eforturi supraomenești pentru a da de urma autorului. Ei au avut de verificat zeci de piste și de discutat cu mai bine de 100 de persoane, unele suspecte, altele care i-ar fi putut ajuta cu informații.
   Activitățile pentru prinderea lui Florentin Pușcoiu au fost efectuate de 154 de polițiști, 29 de jandarmi și mai mulți procurori. Polițiștii și procurorii vrânceni au fost ajutați și de specialiștii de la București. Din dispoziția șefului Poliției Române, chestor principal de poliție Petre Tobă, ofițeri specialiști din cadrul Serviciului Omoruri – Direcția de Investigații Criminale, au venit la Focșani și au acordat sprijin de specialitate, pentru valorificarea urmelor ridicate de la locul crimei și pentru identificarea principalului suspect.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?