Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

IURIE DARIE, în stare foarte gravă


   Iurie Darie este în stare foarte gravă la Spitalul Universitar București la Spitalul de Urgență „Bagdasar-Arseni”, actorul fiind supus, în noaptea de sâmbără spre duminică, unei intervenții chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, însă a suferit un accident vascular cerebral.
   La solicitarea presei, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florian Bica, a declarat că starea actorului este gravă după ce a suferit accidentul vascular cerebral, pacientului fiind-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier. Actorul a fost transferat, sâmbătă seară, la Spitalul Universitar București la Spitalul de Urgență „Bagdasar-Arseni”, unde în 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.
   Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condițiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecința afecțiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgență „Bagdasar-Arseni”.
   Actorul Iurie Darie a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Universitar, cu o ambulanță, după ce a acuzat dureri în piept și probleme de respirație. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicație post-operatorie, acumulând în continuare lichid la creier.
   Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a fost dus, în 10 mai, la Spitalul de Urgență „Bagdasar-Arseni” din Capitală, iar în 21 mai a fost operat pentru a-i fi scos lichidul acumulat în zona creierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?