Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

IFA Villas Bavaro Resort 4*, Republica Dominicană


   Agenția de turism Deal Travel cu sediul pe B-dul Republicii nr 33 (vis-a-vis de Ceasul Rău)selectează ofertele tuturor touroperatorilor pentru a-ți asigura cel mai bun pachet (sejur,circuit, cazări etc) la cel mai mic preț de pe piața românească. În această săptămână vă propune o ofertă irezistibilă, pentru o vacanță de vis.
Oferta include: 7 nopți cazare în cameră dublă economy, all inclusive, bilet avion București-Punta Cana, transferuri, taxe aeroport.
Tarif: de la 754 euro/ persoană/ sejur
Localizare: hotelul se află situat într-un complex de 3 resorturi ale lanțului IFA Hotels.
Vă veți bucura de o atmosferă de liniște în timplul zilei, transformându-se în timpul nopții în locul de întalnire al iubitorilor de distracții. Aici veți găsi teatrul de animație unde se desfășoară toate spectacolele live și activitățile organizate de echipa de animație.
Durata: 8 zile
Perioada valabilitate: 25/10/2012 – 01/11/2012
Categorie hotel:
Tip cameră: dubla economy
Tip masă: AI – All Inclusive
Transport: avion,transferuri,taxe aeroport
Facilități hotel: Hotelul dispune de 3 restaurante a la carte, pizzerie/snacks, două restaurante tip buffet, restaurant tip grill, 8 baruri/ 2 snack – baruri, 3 piscine cu zonă pentru copii, mini club, mini disco, discotecă (se servesc snacks), spălătorie, baby sitting, mini market, magazin de cadouri, rent a car, exchange, farmacie, servicii medicale, Spa (1500 m), wellness, cybercafe, body building, două saune, baie turcescă, jacuzzi, cabină hidromasaj, salon de frumusețe, sporturi nautice, sporturi de plaja, sporturi de teren.
Facilități camere: Cele 262 de camere pe care le are hotelul sunt distribuite în cate 23 clădiri de bungalow-uri, independente, fiecare având gradină, decorate într-un stil care îmbină culoarea vie dominicană cu stilul colonial spaniol. Toate camerele dispun de un pat single dublu sau două paturi matrimoniale, uscător de păr în baie, seif (contra cost), frigider, AC, ventilator de perete, telefon, TV prin cablu tip plasmă, terasă mobilată, precum și alte servicii ce vă sunt puse la dispoziție gratis (serviciu de deșteptare) sau, contra cost (spălătorie, curățătorie, room service etc.)
Activități în zonă:
beach,shopping,watersport
Nu e inclus:asigurare medicală;alte facilități.
Observații: Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Pentru rezervări, informații și alte oferte irezistibile, contactați cu încredere agenția de turism Deal Travel la sediul din B-dul Republicii nr.33 (vis-a-vis de Ceasul Rău), sau la tel. 0237/213.232,
e-mai   dealtravel@ymail.com,
www.dealtravel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?