Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ : Ucigașul preotului Tudor Marin a fost identificat


   Anchetatorii au confirmat ca autorul crimei de la biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din Piața Unirii este Florentin Pușcoiu, în vârstă de 30 de ani, din Focșani.
   Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Ion Lefter, a precizat că motivul crimei este unul de natură religioasă. Potrivit acestuia, autorul crimei și-a schimbat foarte mult comportamentul, mai ales după ce a venit din Italia. Sâmbătă el a mers la preotul Tudor Marin cu niște versete din Biblie și a cerut explicații. Nemulțumit de răspunsul primit, Florentin l-a lovit, mortal, pe părinte cu cuțitul, în cap și abdomen.
   După comiterea crimei, bărbatul a vrut să meargă în vizită la o cunoștință, dar nu a găsit-o acasă.  
   La audieri, anchetatorii au aflat că tânărul nu este în relații bune cu familia. Zilele trecute, el și-a amenințat mama cu un cuțit.
   Florentin Pușcoiul și-a recunoscut fapta și a declarat că o regretă. În această dimineață el a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața instanței.
   Anchetatorii încearcă să afle și ce i s-a întâmplat tânărului în Italia, întrucât se pare că și-a schimbat foarte mult comportamentul, de la întoarcerea în țară. În ultimul timp, tânărul și-a făcut rost de mai multe cărți de religie și pentru că nu a găsit răspunsurile dorite, a mers la preoți.
   Florentin Pușcoiu a mai fost cercetat, în luna noiembrie a anului trecut, pentru port de cuțit, în spații publice.
   Vom reveni cu amănunte.
 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?