Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Voluntarii de la Mărăşeşti, pe primul loc


   Voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Mărășești s-au clasat pe locul I, la etapa județeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Probele au fost susținute ieri, pe Stadionul Tineretului din municipiul Focșani. Concursurile profesionale ale serviciilor vo-luntare și private pentru si-tuații de urgență se organizează anual și constau în mai multe probe, respectiv ștafeta 4×100 metri, pista de îndemânare și viteză, dispo-zitivul de intervenție.
   Pentru participarea la concurs, loturile serviciilor voluntare și private au avut în componență: un antrenor, care este șeful Serviciului, opt concurenți și două rezerve.
   La finalul competiției, primul loc a fost ocupat de echipa SVSU Mărășești, iar pe locul secund s-a clasat reprezentanta SVSU Gugești. La categoria Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, echipa S.C. Vrancart S.A. Adjud a revendicat primul loc din clasament.
   Concursurile Profesionale ale Serviciilor Vo-luntare și Serviciilor Private pentru Situații de Urgență din România au ca obiective:dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinde-rilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență; evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție a serviciilor vo-luntare și private pentru si-tuații de urgență dar și popularizarea, în rândul cetățenilor, a unor aspecte din activitățile desfășurate de serviciile voluntare și private pentru situații de urgență. Câștigătorii vor participa la etapa interjudețeană ce se va desfășura la începutul lunii iulie în județul Neamț, unde, alături de Vrancea vor parti-cipa echipe din județele Iași, Vaslui, Suceava, Botoșani, Bacău și Neamț. Anul trecut echipa SVSU Mărășești a ocupat locul I la faza interjudețeană ce a avut loc în Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?