Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cascadorii cu maşina, pe E85


   Un șofer băut peste măsură a făcut cascadorii cu mașina pe E85, la ieșirea din comuna Golești spre Focșani. Evenimentul s-a produs ieri dimineață, la ora 4.18. 
   Polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, Cosmin M., în timp ce conducea un autoturism Dacia Duster, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat pe cupolă. Oamenii legii ne-au spus că în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost dus la spital, nu pentru a primi îngrijiri medicale, pentru că nu a fost rănit, ci pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, el a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu dosar penal de cercetare.
   Un alt accident s-a produs ieri dimineață, tot pe drumul european, între Focșani și Garoafa. Viorel V., de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Garoafa, l-a acroșat și accidentat pe Ion T., de 83 de ani, din Focșani, care se deplasa cu o bicicletă, semnalizată corespunzător. Octogenarul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații medicale suplimentare. Medicii l-au diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral închis, comoție cerebrală, traumatism toracic și de cot stâng”. Bătrânul a rămas internat în Secția de Terapie Intensivă.
   Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?