Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Poliţist implicat într-un accident de circulaţie


   Un polițist din cadrul Biroului Rutier Focșani a fost implicat aseară într-un accident rutier, pe Bulevardul București. În urma evenimentului rutier un biciclist a fost rănit grav.
   Agentul principal Vicențiu Nechita era în timpul serviciului și se deplasa cu motocicleta din dotarea Serviciului Poliției Rutiere, pe Bulevardul București. Pe trecerea de pietoni de la Mausoleul din Sud, agentul a acroșat un biciclist, care s-a angajat în traversarea străzii.
   Agentul implicat în accident ne-a precizat că se deplasa la o intervenție și avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. El a adăugat că l-a evitat pe biciclist atȃt cȃt a putut și că l-a acroșat doar cu oglinda. După impact, motocicleta a fost proiectată pe partea carosabilă, la fel și bicicleta.
   Agentul nu a fost rănit spre deosebire de biciclist, care a fost transportat la spital, pentru investigații medicale suplimentare. Din primele informații, biciclistul ar fi rănit grav și există posibilitatea ca el să fie trimis la București.
   ,,ÈŠn cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Agentul de poliție a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul biciclistului rezultatul a fost de 0,16 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat,, a precizat inspectorul Aurel Cristian, din cadrul Biroului Rutier.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?