Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Nu o să vă vină să credeţi …


  * Nu o să vă vină să credeți ce o să vă spun… În loc să lupte pentru Vrancea, Alinuș Trașcaliu, știți voi ăla portocaliu, de se dă verde după copac, a pus bețe în roate pentru ca nivelul de trai al focșănenilor să scadă. Cică atunci când autoritățile focșănene au depus la Minister, la madam Udrea, proiectul de modernizare a  centralei ENET, Trașcaliu a făcut tot posibilul ca acesta să nu fie aprobat. Din păcate pentru portocaliul verde-prăzuliu și spre norocul focșănenilor, proiectul a fost așa de bine făcut, încât nu a putut fi respins.
În ciuda lui Trașcaliu, lucrările de modernizare a centralei ENET și a rețelelor au început deja, fiind alocate inclusiv fonduri europene.

  * Că tot veni vorba de portocaliii verzi, ieri, câțiva neni, îmbrăcați în verde din cap până în picioare, au descins în Piața Unirii din Focșani, printre copii, unii mai mici, alții mai mari. Or fi avut ei gânduri bune, însă tot ce au reușit să facă, a fost să-i sperie pe săracii copii, care urlau de mama focului că au venit extratereștrii.
Păi măi nene Trașcaliu, dacă tot te lauzi că ai copii proprii și personali în bătătură, tu nu știi cum să iei un copil ca să nu-l sperii? Mai mult ca sigur, ieri ți-ai umplut frigiderul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?