Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Primarul Bacinschi s-a întâlnit cu focşănenii din zona Polivalentă


   Primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, s-a întâlnit aseară cu cetățenii care locuiesc în vecinătatea Sălii Polivalente. Singura problemă a oamenilor care locuiesc în această zonă este legată de prețul la energia termică, despre care edilul a spus că va fi micșorat, odată cu modernizarea ENET. Edilul le-a vorbit focșănenilor despre proiectele de anvelopare a blocurilor, dar și despre cele privind modernizarea orașului.
   Preț de câteva minute, Bacinschi s-a așezat lângă câțiva focșăneni care se relaxau la o terasă, din apropierea Sălii polivalente. Discuțiile au luat o turnură informală, subiectele de pescuit și vânătoare fiind abordate degajat, presărate cu glume. Bacinschi a recunoscut că a încercat să devină pasionat de vânătoare, dar nu a reușit. În schimb, are câteva povești frumoase de la pescuit. „Eram odată, cu câțiva prieteni, pe o baltă și nu am prins în ziua aia nimic. La un moment dat, ne-am uitat în zare și unul mâna un porc cu un băț. Dacă a văzut el că porcul nu mai vrea să meargă, s-a pus și l-a tăiat acolo. Și uite așa am plecat noi de la pescuit cu carne de porc. Altă dată, tot la pescuit, am fost cu niște prieteni mai experimentați, cu tot felul de scule. Eu aveam o undiță ca vai de ea și am prins vreo șase carași, spre uimirea lor. Știți cum e, așa e când ai noroc”, a povestit Bacinschi, ca între prieteni.

Focșaniul are peste 10 proiecte în derulare

   La finalul întâlnirii cu cetățenii, edilul a precizat că această campanie a fost curată. „Este meritul președintelul Consiliului Județean, Marian Oprișan, pentru faptul că am avut o lună de campanie curată. El a cerut acest lucru, din respect pentru cetățeni. Ani de zile am muncit în orașul acesta și eu sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat, cu toate greutățile care au fost. Urmează acum, după muncă de trei-patru ani de zile, să se vadă rodul efortului depus în toți acești ani”, ne-a declarat primarul Bacinschi.
   El a precizat că sunt cel puțin 10 proiecte cu fonduri europene în derulare în Focșani și a dat exemplu semnarea celor două contracte pentru reabilitarea și modernizarea Colegiului Național „Unirea” și a Școlii „Ștefan cel Mare”, PIDU, modernizarea centralei termice ENET. „Cam tot ce ne-am propus, am și realizat în momentul de față. De acum urmează să le punem în aplicare și în doi-trei ani de zile vom schimba fața orașului. Dacă Guvernul o să ne ajute, vom face fațadele la blocuri și într-adevăr putem spune că am rezolvat o problemă importantă pentru cetățeni”, a adăugat Decebal Bacinschi. 
   După ce a discutat cu cetățenii din zona Polivalentă, primarul a mers în Piața Unirii, unde are loc Salonul Auto.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?