Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Înşelaţi prin SMS, de doi deţinuţi


   Doi deținuți din Penitenciarul Galați, ajutați de două persoane în libertate, au reușit să înșele prin intermediul unor mesaje trimise de pe telefoane mobile, mai mulți focșăneni, dar și persoane din alte județe ale țării.
   Procurorii focșăneni au fost cei care au instrumentat cazul în care Ionel S., de 24 de ani, din Ivești, județul Galați, și Costică H., de 38 de ani, din Filipești, ambii aflați în detenție, sunt acuzați de înșelăciune în formă continuată. Procurorii spun că în perioada iulie- noiembrie 2011, au indus în eroare 31 de cetățeni creduli și au încercat să înșele alte 26 de persoane, prin intermediul unor mesaje, prin care îi anunțau că sunt fericiții câștigători ai unor premii.
   Au reușit să-i păcăleacă sub pretextul că trebuie plătite diferite comisioane pentru ridicarea premiilor, cu sume cuprinse între 300 și 1.260 de lei. În același dosar au mai fost trimiși în judecată și gălățenii Romulus N., de 23 de ani și Cristina Å¢., de 46 de ani. Bărbatul este acuzat că ar fi încercat să facă rost de 630 de lei și un laptop. Femeia este acuzată de complicitate la înșelăciune. În fața anchetatorilor, bărbații nu au recunoscut faptele, iar Cristina și le-a însușit parțial. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?