Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Dacia Lodgy, prezentată de Auto Sima Beyer


   Cel de-al șaptelea produs al producătorului autohton Dacia a fost lansat ieri, la Focșani, de Auto Sima Beyer. Lodgy, o mașină de familie, este un concurent redutabil pentru modelele asemănătoare de la mărcile concurente. „Acest model dă frisoane, arată foarte bine și dorim să-l descoperim în fața dumneavoastră, după care să aflați ce caracteristici are”, a declarat Stan Sima, administratorul grupului de firme Sima Beyer.
   Noua mașină este incredibil de spațioasă, cu șapte locuri confortabile, iar anularea ultimelor două poate crea cel mai încăpător portbagaj din categorie. „Dacia Lodgy este un veritabil vehicul de familie, care oferă spațiu și confort fără limite, la un preț excepțional. Dacia Lodgy poate să găzduiască confortabil până la șapte persoane, este cea mai bună din clasa ei în ceea ce privește rândul al treilea de scaune. O noutate pentru Dacia Lodgy este sistemul de navigație multimedia, care oferă navigație, muzică și telefon. Toate acestea costă numai 300 de euro. De asemenea, pentru 100 de euro, proprietarul primește scaune încălzite”, a spus Costel Ivan, directorul de vânzări de la Sima Beyer.
   Persoanele prezente la lansare au avut posibilitatea să testeze Lodgy. „M-am simțit bine la volanul noului model Lodgy. Este confortabilă, foarte spațioasă, eu fiind o persoană destul de înaltă”, ne-a declarat Adrian Ene, șofer profesionist. „E o schimbare în bine. Apreciez că cei de la Dacia au schimbat textura butoanelor și acum sunt mai prietenoase. Și la exterior pot să spun că nu ți-ar fi rușine să ieși cu ea din țară”, a spus și Ionuț Anton.
   De azi și până pe 10 iunie, la Sima Beyer sunt „porți deschise”, organizatorii pregătind surprize pentru participanți. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?