Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Peste 1.000 de copii au participat la „Cupa Municipiului Focşani“


   50 de cluburi s-au întrecut pentru trei zile la Focșani la unul dintre cele mai puternice turnee din România. Steaua București, Junior LPS Galați, Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț, Aldo București, Oțelul Galați, Mircea Eliade București sunt doar o parte dintre cele mai reprezentative cluburi care au fost la Focșani în weekend-ul trecut.

„Cupa Municipiului Focșani”, brand național

   După trei zile de competiție pe stadionul Milcovul, terenul sintetic al CS Unirea și baza sportivă Național Golești, a urmat festivitatea de premiere.
   Laurențiu Muscalu le-a mulțumit pentru colaborare, primarului Decebal Bacinschi, directorului CSM 2007 Focșani, Marian Ră-dulescu și președintelui Clubului Sportiv Unirea, Petrea Vîlcu. „Primarul Decebal Bacinschi și profesorii Marian Rădulescu și Petrea Vîlcu au fost cei care au susținut permanent acest proiect, Cupa Municipiului Focșani și le mulțumesc încă o dată pentru colaborare.    
   Președintele Prosport i-a felicitat și pe ceilalți colaboratori. Nu pot să-i uit pe cei 48 de arbitri care au oficiat la această competiție. Au făcut-o foarte bine, dovedind că sunt pregătiți pentru a arbitra la nivel înalt. AJF Vrancea și Comisia Județeană a Arbitrilor au fost parteneri de bază ai turneului și vreau să le mulțumesc celor care conduc aceste foruri. Reprezentanții DJST au fost tot timpul alături de noi și merită feli-citări pentru toată susținerea. Încă de la prima ediție, Cupa Municipiului Focșani s-a impus ca fiind o competiție serioasă și plină de surprize plăcute”, ne-a declarat președintele Prosport Focșani, Laurențiu Muscalu.

Mihai Stoichiță, invitatul de onoare al turneului

   Organizatorii l-au avut ca oaspete pe fostul antrenor al echipei Steaua București, Mihai Stoichiță. Prezența acestuia la Focșani a adus o bucurie imensă celor prezenți la turneu. Copiii i-au solicitat autografe, dar să se și pozeze cu ei. Minute bune, fostul antrenor al Stelei a acordat autografe pe tricouri, mingi și carnețele.
   Mihai Stoichiță a rămas plăcut impresionat de meciurile copiilor. „Mi-a plăcut turneul. Au fost meciuri încinse și am văzut mulți copii talentați. Fotbalul românesc are mare nevoie de cât mai multe competiții de acest gen. Copiii pot progresa foarte mult din meciuri și turnee puternice. L-am felicitat pe prietenul meu, Laurențiu Muscalu pentru tot ceea ce a făcut la Focșani. Nu este simplu să ții în frâu peste 1.000 de copii. Organizarea a fost foarte bună și o să vin la Focșani cu mare plăcere ori de câte ori o să fiu invitat”, a spus Mihai Stoichiță.

Clasamentele finale:
Grupa 1999: 1. Ceahlăul Piatra Neamț, 2. Dinamo, 3. CSM Rm. Sărat, 4. Săgeata Tecuci, 5. FC Brăila.
Grupa 2000: 1. Aldo București, 2. Prosport Focșani, 3. Săgeata Tecuci, 4.  Steaua, 5. Fan Club Steaua Mărășești.
Grupa 2001: 1. Junior Galați, 2. Prosport Focșani, 3. Aldo București, 4. Viitorul Galați, 5. Young Star Panciu.
Grupa 2002: 1. Mircea Eliade București, 2. CSM Focșani, 3. Luceafărul Braila, 4. Aldo București, 5. Juventus Focșani.
Grupa 2003: 1. CSM Focșani, 2. Steaua București, 3. CSM Rm. Sărat, 4. Juventus Focșani, 5. LPS-Steaua  București.
Grupa 2004: 1. Aldo București, 2. CSM Focșani, 3. Junior Galați, 4. Progresul Focșani, 5. Prosport Focșani.
Grupa 2005: 1. Prosport Focșani, 2. CSM Focșani, 3. Progresul Focșani,
4. LPS Junior Galați, 5. Aldo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?