Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Din bară în bară


  * „Maestrul” Daniel Gongu face ce face și o dă din bară în bară. Cică a împăcat cu ziua niște copii, care să împartă prin municipiu afișe electorale și pliante cu Alinuț Trașcaliu, știți voi, ăla de se dă verde, dar de fapt este portocaliu până în măduva oaselor. Copiilor li s-au promis câte 50 de lei la zi.
Zis și făcut, copiii au plecat, fără tragere de inimă ce-i drept, la împărțit afișe. Numai că la sfârșit de zi, după ce au fost înjurați în numele pedeleului, când așteptau remunerația, ia-o de unde nu-i. Gongul nostru s-a cam făcut nevăzut, ceea ce i-a enervat la culme chiar și pe copii. După ce aceștia au amenințat că vor face grevă, pedeliștii s-au gândit totuși să-și onoreze promisiunile.

   * Că tot veni vorba de Trașcaliu, afișele lui electorale sunt așa de iubite, încât sunt mâzgălite cu markerul, de nu se mai cunoaște cine e în poză. În centrul Focșaniului, cineva l-a transformat pe Trașcaliu într-un nespălat, cu barba nerasă de vreo cinci ani. Un alt afiș a fost rupt în bucăți așa de mici, încât dacă nu vedeai creanga copacului, după care s-a pitit Trașcaliu pentru a candida, nu-ți dădeai seama ce fusese respectiva hârtie la viața ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?