Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Spectacole pentru copii, în Piaţa Unirii


   Sute de copii, însoțiți de părinți, bunici sau frați, au fost, ieri, în Piața Unirii din Focșani, pentru a participa la spectacolul special pus în scenă pentru ei, de Ziua Copilului. Organizatorul evenimentului a fost Consiliul Județean, prin președintele Marian Oprișan.
   Micuții au avut parte de numeroase distracții, spectacolul fiind interactiv. Cei mici s-au bucurat de reprezentația trupei pe cata-lige, de desenele artiștilor de face-painting sau de propriile caricaturi. Printre ei, și-a făcut apariția și un clovn, însoțit de animatori costumați în insecte și personaje de basm. Apoi, pe scenă au urcat actori ai Teatrului „Å¢ăndărică”, dar și o trupă de magicieni și artiști executanți.
Copiii au fost încântați de surprizele pregătite de conducerea Consiliului Județean. Au mărturisit, cu emoție, că și-ar dori ca în fiecare zi să fie ziua lor.  „Mi-a plăcut totul, dar în special clovnul și jocurile care s-au organizat. Ne-am simțit bine, pentru că au fost mulți copii. Ziua de 1 iunie este o zi specială pentru noi”, a spus Alin, în timp ce se juca în Piața Unirii.
   Entuziasmați nu au fost doar copiii, ci și cei care i-au însoțit la spectacol. Adulții au apreciat inițiativa lui Marian Oprișan. „Cred că este o activitate foarte reușită. Inițiativa organizatorilor este de apreciat. Astfel, am avut unde să îi ducem pe copii, de ziua lor. A fost un spațiu organizat, cu multe activități, iar fiecare copil a avut ceva de făcut. Sperăm ca și în anii viitori să se facă pentru copiii noștri activități similare. Marian Oprișan se interesează de oamenii din Vrancea”, a spus Ioana Tănase.
Prichindeii s-au putut bucura de clovni, furnicuțe și baloane până spre seară, când pe scenă au urcat artiști îndrăgiți, precum Ma-tteo, Like Chocolate și DJ. Project & Adela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?