Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Un tânăr focșănean a preluat franciza celei mai puternice companii imobiliare din lume


    Un tânăr antreprenor din municipiu, Dănuț Bezea, a deschis la Focșani primul birou al liderului mondial din imobiliare RE/MAX. Cu o bază de date la nivel global care cuprinde circa 200 mii imobile aflate în portofoliu, RE/MAX este considerată cea mai puternică franciză imobiliară din lume. În România, a avut cele mai multe tranzacții imobiliare în ultimul an, dovadă a profesionalismului agenților și încrederii clienților. RE/MAX înseamnă peste 100.000 de agenți afiliați în 100 de țări, după 42 de ani de creștere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado, SUA.
    Franciza la nivelul Focșaniului este deținută de Dănuț Bezea, prin RE/MAX Golden Home. Unul dintre secretele din spatele reputației RE/MAX este codul etic impus la nivelul francizei, pe care sunt obligați să îl respecte toți directorii regionali, francizații și asociații de vânzări. Acest cod etic transpune conduita asociaților RE/MAX în ceea ce privește tranzacțiile în general, relațiile cu clienții și cu alți agenți din domeniul imobiliar, oameni de vânzări, inclusiv cu alți asociați RE/MAX. De exemplu, codul impune ca agentul să protejeze permanent interesele clienților și să trateze corect simultan, toate părțile implicate în tranzacție, să nu inducă în eroare nici un vânzător, cumpărător sau profesionist imobiliar. De asemenea, agentul nu trebuie să folosească practici frauduloase sau înșelătoare în timpul afacerilor sale, trebuie să prezinte informații adevărate și corecte în reclamele, anunțurile sau dialogul cu publicul. 
    „Decizia de a prelua franciza imobiliară numărul 1 mondial și anume REMAX am luat-o acum 7 luni, după ce timp de 4 luni, din septembrie 2017 până în decembrie 2017, m-am interesat, am citit, am vizionat tot ce ține de oamenii din această rețea și de rezultatele lor excepționale. Îmi doream un business…voiam ceva diferit, ceva profesionist, ceva de la care aș putea să învăț multe, ceva ce mă ambiționează și, cel mai important, ceva ce îmi poate oferi satisfacție pe plan profesional și recomandări în viitor. Și am găsit un brand, o putere globală, un cod de etică, cel mai complex program educațional și exclusivitate. REMAX mi-a oferit încrederea de care am avut nevoie să fac pasul spre această investiție în acest business. Așteptările pe care le am de la acest brand sunt îndrăznețe și orientate spre livrarea de servicii excepționale în domeniul imobiliar. Obiectivul principal este să îmi încheg o echipă de profesioniști (Asociați) și să devenim liderul consultanței imobiliare locale, schimbând modul în care se tranzacționează proprietățile la noi”, a spus Dănuț Bezea.
    Echipa de la RE/MAX Golden Home este formată din Dănuț Alexandru Drăghia (Agent Imobiliar) „asociat” – 0787818440, Laurențiu Lera (Agent imobiliar) „asociat”- 0752887399. Cei care vor să se asocieze acestei rețele îl pot contacta pe Dănuț Bezea – Broker/Owner REMAX Golden Home la tel: 0765847023. Biroul RE/MAX Golden Home este situat pe strada Brăilei, la nr. 34.



Piața imobiliară vrânceană este în creștere

    Piața imobiliară vrânceană s-a dezvoltat tot mai puternic după criza economică. O evidență a Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Vrancea arată că numărul de cereri pentru înscrieri în Cartea Funciară a imobilelor a fost pe un trend ascendent în anul care a trecut. „A fost anul în care cererile de înscriere în Cartea Funciară au revenit la nivelul anterior perioadei de criză financiară”, a explicat brokerul. Astfel, media de înscrieri în cartea funciară la nivelul județului Vrancea este de peste 10000 anual. Analiza pieței imobiliare din Focșani arată că, după acumularea în 2017 a unui volum investițional ușor și amânarea unor tranzacții pentru anul viitor, anul 2018 va înregistra o creștere, susținută de randamente mai atractive, o performanță economică bună și disponibilitatea băncilor de a oferi finanțare. Cererea pentru terenuri va continua să vină din partea segmentului rezidențial. Luând în considerare creșterea salariilor și a intenției de a achiziționa o locuință, proiectele rezidențiale vor continua să rămână principalele motoare ale cererii pentru terenuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?