Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VIDEO şi GALERIE FOTO: Liceul cu Program Sportiv a câştigat STEV 2012


  

 

   Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni (STEV) a tras ieri cortina peste cea de-a XXX-a ediție. Premiul cel mare a fost câștigat de actorii Liceului cu Program Sportiv din Focșani, care au primit un premiu de 3 mii de lei. Echipa câștigătoare a fost îndrumată de profesorii Ionela Ilie, George Năstase și Alexandru Bibere. 
   Juriul a fost pus în dificultate atunci când a trebuit să stabilească ocupanții locurilor II și III. În cele din urmă au fost premiați câte doi câștigători, care au obținut același punctaj. Astfel, locul II a fost ocupat de Liceul „Ioan Slavici” din Panciu și Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, fiecare echipă primind câte un premiu de 2.000 lei. Pe locul III s-au clasat Colegiul Național „Unirea” și Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, cu câte un premiu de 1.000 lei. „A fost o ediție foarte echilibrată, cu un grad valoric ridicat, ștacheta a fost sus. Sper ca și în anii viitori să se mențină sau să crească acest nivel”, ne-a declarat Liviu Pintileasa, președintele juriului, actor la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila.
   La festivitatea de decernare a premiilor a fost prezent și viceprimarul Bogdan Matișan, care a mărturisit emoționat că în urmă cu 22 de ani și el a urcat pe scena de la STEV, fiind laureat al acestui concurs.
   Au fost acordate premii și pentru cea mai bună actriță în rol secundar feminin, câștigătoare fiind Simona Dabija și Simona Alecu, ambele de la Liceul Pedagogic. Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal a fost adjudecat de Beniamin Moisă, de la Liceul cu Program Sportiv, iar cel mai bun actor în rol secundar a fost Vlad Basarabescu, tot de la LPS. Toți aceștia au fost premiați cu câte 500 lei.
   Cele două școli generale care au participat în premieră la ediția din acest an, „Duiliu Zamfirescu” și „Nicolae Iorga”, au fost premiate cu câte 500 lei. Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal fe-minin nu a fost acordat, întrucât au fost puține nominalizări.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?