Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Preşedintele BEJ vrea o organizare ca la carte a alegerilor locale


   Președinții și locțiitorii secțiilor de votare vor fi instruiți săptămâna viitoare de către reprezentanții Biroului Electoral Județean (BEJ) Vrancea. La fiecare circumscripție din județ va fi implementat un software care îi va ajuta pe membrii secțiilor de votare să nu greșească la momentul centralizării datelor electorale. „Instruirea se va face în serii de 200, pentru că sunt foarte mulți. Va fi prezent și un informatician care să le explice problemele legate de acest software. Acest program le va fi de mare ajutor, practic le va spune tot, este făcut de Autoritatea Electorală Permanentă și toate circumscripțiile electorale din județ și-au dat acordul pentru implementarea lui”, a declarat procurorul Florin Å¢îrlea, președintele BEJ Vrancea.
   Magistratul a adăugat că va avea loc o simulare pentru a preveni problemele ce pot apărea pe parcursul desfășurării alegerilor din data de 10 iunie. Procurorul a mai declarat că pune mare accent pe o organizare ca la carte în ceea ce privește alegerile. Florin Å¢îrlea are experiență în acest domeniu făcând parte din Biroul Electoral Județean și în alți ani electorali.
   Deciziile luate până acum de BEJ au fost confirmate de Biroul Electoral Central, fapt ce demonstrează competența și profesionalismul conducerii și membrilor acestuia.
   Informații despre alegerile locale din 10 iunie 2012 pot fi obținute și pe www.bejvrancea2012.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?