Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Sala de Sport din Odobeşti, inaugurată mâine


   Primăria Odobești va inaugura, mâine, de Ziua Internațională a Copilului, o nouă Sală de Sport. Amplasată în baza sportivă a orașului, sala de sport va putea găzdui competiții sportive locale și interjudețene, fiind una dintre cele mai moderne construcții de acest gen din Vrancea. Investiția a fost realizată lângă stadion pentru a oferi alternative celor care iubesc mișcarea, stadionul dispunând de o pistă de atletism și alte facilități.
   În același timp, la Odobești se află în stadii avansate lucrările de amenajare a unui teren de sport în cartierul Mihai Sturza.
   Dacă de Ziua Copilului este inaugurată sala de sport, de Rusalii va fi inaugurat Clubul Pensionarilor, pentru ca și bunicii să poată petrece timpul liber în condiții decente. 
   Primarul din Odobești, Daniel Nicolaș, a reușit ca în ultimii patru ani să deruleze mai multe investiții foarte importante pentru comunitate. Dintre acestea amintim proiectul aducțiunii de gaze naturale la Odobești în va-loare de 3,6 milioane de euro, finanțat prin Programul „Termoficare 2006-2015, căldură și confort”. Deja primele locuințe din Odobești au fost racordate la rețeaua de gaze naturale. Prima locuință racordată a fost cea a familiei Săvescu, familie care și-a pierdut casa la inundațiile din 2005. „În clădirea fostei Primării din Pățești, furnizorul a deschis un birou unde cei interesați pentru racordarea la rețeaua de gaze pot primi informațiile necesare”, ne-a spus primarul Daniel Nicolaș.
   Tot în orașul Odobești se află în derulare programul de reabilitare și modernizare a sistemului de alimentare cu apă, canalizare și extinderea  stației de epurare. Valoarea proiectului este de 21 milioane de euro și este cel mai mare proiect din toată istoria orașului Odobești, care presupune lucrări de reabilitare, modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare pe o lungime de peste 60 km. Primarul din Odobești, Daniel Nicolaș, a declarat că această investiție uriașă a fost posibilă grație proiectului VranceAqua, inițiat de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?