Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Absolvenţii de la LIS şi-au luat rămas bun de la profesori


   Absolvenții claselor a XII-a, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu,    și-au luat rămas bun de la profesori în cadrul cursului festiv găzduit, ieri, de Casa de Cultură. Evenimentul a fost deschis de profesoara Maricica Apreutesei, diriginta clasei a XII-a A care, înainte de ultima strigare a catalogului, a subliniat semnificația festivității. Aceasta le-a înmânat, apoi, diplomele de absolvire, însoțite de câte o floare. La fel au primit, de la profesorii diriginți, și elevii celorlalte clase a XII-a.
   Festivitatea a continuat cu anunțarea absolvenților care s-au remarcat prin rezultate deosebite la învățătură în cei patru ani de liceu, respectiv Mara Andreea Puiu, Georgiana Popa, Cătălin Andrei Savin, Ana Maria Teodora Andronic, Alexandra Mihaela Pătrășcan, Monica Tătaru și Liviu Valentin Dabija. Pe lângă diploma și trofeul aferente Premiului special „Ioan Slavici”, aceștia au fost recompensați, de către primarul Ion Petre, viceprimarul Iulian Nica, precum și de deputatul Ciprian Nica, cu câte 100 de lei.
Câte o diplomă pentru rezultate remarcabile în activitatea cultural-artistică au primit Cătălin Mocanu și Noemi Evelin Tătaru, membri ai Trupei de Teatru „Protha”, precum și Tiberiu Alupoai și Liviu Valentin Dabija, componenți ai Corului „Cantabile”.
   Cel mai așteptat moment al zilei a fost anunțarea „Absolventului Promoției 2012”. În acest an, două eleve au fost nominalizate, Mara Andreea Puiu și Alexandra Mihaela Pătrășcan, ale căror medii de absolvire au fost egale, respectiv 9,94. Acestea au primit, din partea autorităților locale, și câte 300 de lei.
   Festivitatea de la Casa de Cultură s-a încheiat cu înmânarea Cheii Liceului reprezentantei claselor       a XI-a, Roxana Lupașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?