Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

„Orăşelul Copiilor“, în Piaţa Unirii


   Copiii, indiferent de vârstă, sunt invitați să vină în Piața Unirii, pe 19 iunie, unde va fi construit „Orășelul Copiilor”. Este primul proiect de acest gen inițiat în Focșani, care se va desfășura sub genericul „Visez să devin om mare”. Acțiunea va oferi tuturor copiilor din clasele I – VIII din Focșani și localitățile învecinate, diverse activități recreativ-educative.
   Voluntarii colaboratori vor construi un mini orășel pentru copii, care va cuprinde inclusiv instituțiile publice, respectiv primăria, o școală, un spital, poliția, un atelier de meserii, o bancă, un cabinet psihologic, pompieri, cinema, piață, poștă, stadion, teatru de păpuși și multe altele.
Organizatorii au pregătit multiple activități și jocuri recreative. Totodată, îi vor învăța pe copii reguli de politețe și bune maniere cu ajutorul teatrului de păpuși. De asemenea, copiii vor participa la exerciții pentru stimularea creativității și cunoașterea de sine.
   „Orășelul Copiilor”, sub genericul „Visez să devin om mare”, este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, alături de Primăria Municipiului Focșani, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie și Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?