Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Trei răniţi, într-un accident la Bizigheşti


   Trei persoane au fost rănite aseară, în urma unui accident rutier produs pe drumul european E85, la intrarea în Bizighești. În accident au fost implicate două mașini, respectiv un VW înmatriculat în Iași și un Peugeot Boxer, cu numere provizorii de Brăila.
   Din primele verificări, a reieșit că șoferul Peugeot-ului a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de VW, care circula regulamentar din sens opus, pe direcția Tișița – Focșani.
   Polițiștii spun că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil ud. „Din primele verificări, s-a stabilit că șoferul unui autoturism Peugeot Boxer, care circula pe direcția Focșani-Tișița, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotu-rism VW, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, a rezultat rănirea a două persoane care se aflau în autoturismul VW și rănirea ușoară a șoferului care a pătruns pe contrasens”, a declarat comisarul Adrian Ciupercă.
   Potrivit polițiștilor, conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Medicii au transportat la spital două victime, pentru investigații medicale, șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului refuzând internarea.
   Inițial, s-a anunțat că ar fi și persoane încarcerate, motiv pentru care la fața locului s-au deplasat și pompierii de la descarcerare. Nu a fost nevoie de intervenția lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?