Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

La plimbare cu mopedul neînmatriculat


   Un tânăr din Adjud este cercetat de polițiști pentru că circula cu un moped neînmatriculat și nu avea nici permis de conducere. 
   Miercuri, la ora 11.00, polițiștii din Adjud l-au depistat în trafic pe Ciprian Ionuț M., de 23 de ani, care conducea un moped. În urma verificărilor, s-a stabilit că mopedul avea o capacitate cilindrică de 153 de centimetri cubi și ar fi trebuit să fie înmatriculat. De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că băiatul nu avea nici permis de conducere, deși ar fi trebuit. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatri-culat, fals și uz de fals.  Tot miercuri, la ora 11.30, polițiștii din Focșani l-au depistat pe George S., de 23 de ani, care conducea un autoturism Fiat fără să aibă permis de conducere.
   Câteva ore mai târziu, pe DN 2 E85, în localitatea Călimănești, polițiștii au tras pe dreapta un autoturism Suzuki, condus de Constantin Adrian C., de 43 de ani, din București. În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul avea permisul de conducere suspendat.
   Åžoferii care au încălcat legea s-au ales cu dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?