Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Primarii şi secretarii primăriilor, instruiţi în perspectiva alegerilor


   Primarii și secretarii primăriilor din Vrancea au fost instruiți, ieri, pentru a organiza în cele mai bune condiții alegerile locale din 10 iunie. Evenimentul a avut loc în sala mare de ședințe a Primăriei Focșani, și au participat prefectul Octavian Vieru, subprefectul Cristi Misăilă și reprezentantul teritorial al Autorității Electorale Permanente, Filiala Sud-Est, Iulia Vulpe Andrășescu. Aceștia le-au arătat reprezentanților autorităților publice locale, măsurile concrete ce trebuie luate pentru a asigura derularea în condiții optime a alegerilor locale.
   Prefectul Octavian Vieru i-a asigurat pe reprezentanți administrațiilor locale de sprijinul total al Instituției Prefectului în ce privește rezolvarea problemelor din teritoriu. Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a cerut seriozitate în organizarea alegerilor locale. „Ceea ce ține de Instituția Prefectului Vrancea și mă refer la toată infrastructura procesului electoral se va rezolva fără nicio problemă. Ne vom îngriji să aveți tot ceea ce vă trebuie. Ce vreau să vă comunic este faptul că angajamentul meu trebuie să fie asumat și de dumneavoastă. Avem timp să rezolvăm problemele inerente care apar la un asemenea volum de muncă și vreau seriozitate din partea tuturor”, a afirmat prefectul Octavian Vieru.
De asemenea, subprefectul Cristi Misăilă le-a spus primarilor și secretarilor să respecte termenele prevăzute în calendarul electoral, precizând că a fost deja transmisă comanda la tipografie pentru buletinele de vot. „Fac apel la toți reprezentanții administrațiilor publice locale pentru respectarea termenelor prevăzute în calendarul electoral, fiindcă nimic nu trebuie să umbrească acest proces democratic. Pentru scrutinul din 10 iunie vom avea pregătite peste 1.400.000 de buletine de vot, pentru care efortul financiar a fost unul consistent, așa că vă rog să tratăm totul cu maximă responsabilitate”, a afirmat subprefectul Cristi Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?