Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Alina Gârleanu, reprezentanta Crucii Roșii Române la nivel european!


   Focșăneanca Alina Gârleanu, unul dintre cei mai dedicați voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Vrancea, vicepreședinte al instituției de caritate și asistent social în cadrul Serviciului Local de Asistență Socială, a fost aleasă reprezentanta Crucii Roșii Române în cadrul Comitetului European de Tineret pentru Cooperare 2012 – 2014. Ea a devenit membru al acestui Comitet alături de alți șase reprezentanți ai Crucii Roșii din Armenia, Austria, Marea Britanie, Finlanda, Italia și Olanda.
   Evenimentul a avut loc la Întâlnirea europeană de tineret pentru cooperare  (European Youth Cooperation Meeting – EYCM) ce a avut loc la Sofia, în Bulgaria. „Îmbrățișez această oportunitate de a reprezenta Crucea Roșie Română la nivel european pentru a fi cât mai aproape de spiritul Mișcării, a participa activ pentru cooperare și mai ales pentru a crește contribuția tineretului în cadrul Crucii Roșii în general”, a declarat Alina Gârleanu. Anul acesta, gazda întâlnirii a fost Crucea Roșie Bulgaria și au participat liderii de tineret din 40 de Societăți Naționale. 
   După evenimentul de la Sofia, Bulgaria, prima întâlnire a noului Comitet European de Tineret pentru Cooperare (EYCC) al Rețelei Europene de Tineret de Cruce Roșie și Semilună Roșie a avut loc la București, în perioada 18 – 20 mai. Pe parcursul celor două zile, s-a urmărit, printre altele, stabilirea funcțiilor cheie ale Rețelei Europene a Tineretului pe care ar trebui să se concentreze Comitetul, prioritățile acestuia, viziunea pe termen lung pentru Rețea, dar și diviziunea de sarcini între membrii Comitetului și încheierea de parteneriate și rețele sub-regionale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?