Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Locuri de muncă puţine, chiar şi în confecţii


   Dintre cele 42 de locuri de muncă declarate vacante de agenții economici vrânceni în această perioadă, doar trei nu sunt în domeniul confecțiilor, respectiv două locuri pentru agent de asigurare și unul, pentru consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în comerț și marketing. În rest, se pot angaja 25 de muncitori necalificați în domeniul confecțiilor și 14 operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice.
   Nici țările din Comunitatea Economică Europeană nu vin cu oferte prea numeroase. În Norvegia se caută câte zece operatori CNC și mecanici auto și cinci ingineri căi ferate. În Danemarca se poate angaja un manager producție/fabrică, iar în Slovacia zece tâmplari și doi medici stomatologi.
   Oferta de muncă amintită este valabilă până la data de 17 ianuarie. Cei care doresc informații suplimentare se pot adresa consilierului EURES Mircea Nedelcu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, la telefon 0237.230.186 și inspectorului Melania Bălescu, din cadrul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani, la telefon 0237.617.964.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?