Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Prinţul Harry va cânta la tamburină pentru bunica sa


   Piesa compusă de Gary Barlow, membru al trupei Take That, și compozitorul Andrew Llyod Webber special pentru jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a include și un solo de tamburină al prințului Harry.
   În februarie, Barlow a anunțat că va compune împreună cu Webber o piesă pentru jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a, melodia urmând să fie interpretată la un concert organizat în fața palatului Buckingham din Londra pe 4 iunie. Gary Barlow a făcut public titlul acestei piese – „Sing” – și faptul că la ea a colaborat și prințul Harry, nepotul reginei, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Piesa „Sing” este interpretată de 230 de persoane obișnuite și de muzicieni din toate statele Commonwealth și va fi lansată ca single pe 28 mai.
   Întrebat ce crede regina despre această piesă, Barlow a spus: „A fost mai interesată de poveștile oamenilor care au participat la crearea ei, pentru că reprezintă Commonwealth, lucrul de care este cel mai mândră”.
   Jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii – împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron – este sărbătorit, până în iunie, cu fastul propriu casei regale de Windsor, dar și cu considerație în contextul acestei perioade de austeritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?