Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: USL şi-a lansat candidaţii la Primăria şi Consiliul Local Panciu


   Membrii Uniunii Social Liberale (USL) din Panciu s-au întâlnit, sâmbătă seară, la Casa de Cultură, cu electoratul din oraș, pentru prezentarea candidaților la Primăria și Consiliul Local Panciu la alegerile din 10 iunie. Cu această ocazie, păncenii au putut viziona și prezentarea video „Fapte, nu vorbe!”, ce a cuprins o sinteză a realizărilor obținute de actuala administrație locală în perioada 2008-2012.
   Amfitrionul evenimentului, deputatul PSD Ciprian Nica, și-a exprimat convingerea că echipa propusă de USL pentru câștigarea alegerilor din 2012 este cea mai îndreptățită să conducă orașul în următorii patru ani. „Am convingerea că am reușit să alegem oameni cu suflet, oameni cu demnitate, oameni de onoare, cei care știu să ducă stindardul mai departe”, a declarat Ciprian Nica.
   Acesta a anunțat numele candidaților USL pentru funcțiile de consilieri locali și a ținut să respingă, în mod categoric, zvonurile privind existența unor neînțelegeri și dezbinări în interiorul ei. „În ultima perioadă s-au încercat tot felul de «variante», de «picături chinezești», s-a încercat provocarea unei rupturi în echipa noastră, s-a încercat să fim despărțiți, pentru că am dovedit că suntem o echipă puternică”, a explicat Ciprian Nica.
   Despre Ion Petre, candidatul la un nou mandat de primar, deputatul PSD a afirmat că „realizările din ultimii 12 ani sunt cele care îl recomandă”. „De 12 ani facem echipă împreună. În 1999, îl aduceam în fața dumneavoastră ca pe o speranță a orașului Panciu. Această speranță este, acum, deja certitudine, care nu mai are nevoie de prezentări. Prezentările sunt realizările din oraș, ceea ce vedem în jurul nostru”, a declarat parlamentarul.
   Afirmațiile acestuia au fost susținute și de economistul Nicolai Mărăscu. Atât în calitate de manager al Spitalului Panciu, cât și în cea de candidat USL pentru Consiliul Local, acesta i-a îndemnat pe cei prezenți să opteze pentru rămânerea lui Ion Petre la conducerea Primăriei.

„Vom câștiga orașul Panciu!”

   Primarul Ion Petre a declarat că reușitele sale, ca șef al administrației locale păncene, au fost posibile datorită echipei de specialiști pe care o conduce, a colaborării cu membrii Consiliului Local, precum și cu deputatul Ciprian Nica. Potrivit lui Ion Petre, ceea ce a caracterizat, întotdeauna, activitatea Primăriei  a fost „asumarea responsabilității pentru toate obiectivele”. „Am reușit ca, în 12 ani, împreună cu echipa pe care am condus-o și cu cea de consilieri locali, să aducem gazul în orașul Panciu, să modernizăm rețelele de apă-canal, să construim 300 de apartamente, două săli de sport și multe altele. Orașul Panciu arată astăzi, așa cum îl vedeți, și datorită faptului că, împreună cu președintele Marian Oprișan și cu Ciprian Nica, deputat în Parlamentul României, am rezolvat și continuăm să rezolvăm pro-blemele comunității”, a precizat Ion Petre.
   El a recunoscut, însă, că mandatul 2008-2012 nu a fost deloc ușor, din cauza guvernărilor PDL dar, și în aceste condiții, orașul Panciu a reușit să acceseze programe cu finanțare europeană, prin intermediul cărora s-au putut implementa multe proiecte importante. Ion Petre a anunțat că, și în viitorul mandat, una dintre prioritățile sale o reprezintă accesarea fondurilor UE. „Vreau să vă spun că n-o să avem veșnic la dispoziție aceste fonduri europene. Singura perioadă în care ele vor mai veni este 2014-2017, când putem să dezvoltăm orașul și să-l aducem acolo unde îi este locul. Aș vrea să vă mai spun, de asemenea, că împreună cu echipa din Primărie și împreună cu consilierii locali,  vom face tot ce ne stă în putință ca, în mandatul următor, orașul Panciu  să ajungă orașul numărul 1 din Vrancea!”, a precizat Ion Petre.
   Acesta a ținut să-i asigure pe pănceni de unitatea existentă în interiorul echipei USL.

„Trebuie să ne recăpătăm demnitatea!”

   În încheierea întâlnirii cu electoratul, deputatul Ciprian Nica le-a mai reamintit păncenilor că, pe 10 iunie, trebuie să sprijine atât echipa USL propusă pentru Consiliul Județean, cât și candidatul la președinția acestuia, Marian Oprișan. „Trebuie să demonstrăm că știm să câștigăm alegerile, că avem curaj, așa cum am dovedit și până acum, trebuie să demonstrăm că poporul român are demnitate și onoare, pentru că, în ultimii 3 ani și jumătate,  acestea ne-au fost călcate în picioare. Acel partid, care a fost la guvernare, este un partid care a fost ajutat de trădători care, la început, au crescut pe lângă noi și apoi, pentru un ciolan mai plin de carne, au plecat dincolo și acum nu mai știu să își găsească locurile și își bat joc de poporul român. Au încercat să ne vândă toate bogățiile dar, din fericire, Dumnezeu nu doarme, iar acum trei săptămâni, prin acea moțiune, am reușit să dăm guvernul jos. Aveți încredere în noi, avem încredere în dumneavoastră!”, a concluzionat Ciprian Nica.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?