Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

PROGNOZA METEO


Vineri, vremea va fi răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări accentuate în Oltenia, unde pe arii extinse, mai ales ziua, va mai ploua. În Banat, Muntenia, Dobrogea și Transilvania, precum și în zona de munte, înnorările vor fi temporare și aversele, posibil însoțite de descărcări electrice, se vor semnala local.
În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată.
Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în est și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 3 grade în depresiuni și 15…17 grade în Deltă și pe litoral.
La București, vremea va fi răcoroasă. Mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări și trecător va mai ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.
La munte, vremea va fi răcoroasă. Cerul va prezenta temporare și local va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și sunt posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona Carpaților de Curbură. Temperatura aerului va crește ușor față de ziua precedentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?