Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Bărbat fugărit şi tăiat cu drujba


   Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut aseară, la Panciu. Doi bărbați, unul de 26 de ani și celălalt de 34 de ani, s-au fugărit cu o drujbă, iar cel mai tânăr a ajuns la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” din Focșani, după ce a fost tăiat pe ambele mâini și pe umărul drept. El era în stare foarte gravă și a fost internat la Terapie Intensivă.
   Incidentul s-a produs ieri seară, iar victima a ajuns în primă fază la Spitalul din Panciu. Pentru că a pierdut mult sânge, medicii de la Panciu au decis să-l trimită la Focșani pentru investigații medicale suplimentare și pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Din primele verificări a reieșit că cei doi s-au certat în cursul zilei de miercuri, iar ieri s-au întâlnit din nou și au continuat scandalul. Nervos peste măsură, deși nu s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, agresorul a fugărit victima, amenințând-o cu o drujbă, cu care a reușit să o taie. Bărbatul rănit a fugit direct la sediul Poliției orașului Panciu, pentru a povesti ceea ce a pățit. Martorii ne-au spus că în drumul spre sediul poliției bărbatul rănit a lăsat în urma sa o dâră de sânge.
   Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat între cei doi și care a fost motivul pentru care bărbatul de 34 de ani a recurs la acest gest necugetat.

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?