Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Jennifer Lopez, din nou într-o ţinută a creatoarei românce Maria Lucia Hohan


   Cântăreața și actrița americană Jennifer Lopez a ales din nou o ținută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre aparițiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, „What To Expect When You’re Expecting”, în care joacă alături de Cameron Diaz. Atât Jennifer Lopez, cât și Cameron Diaz au îmbrăcat la acest eveniment ținute foarte sexy, însă total diferite.
   Jennifer Lopez a apărut pe covorul roșu ca o zeiță greacă, în rochia ei lungă, din mătase. Rochia, în nuanțe pastel, crem-roz pal, a fost creată de Maria Lucia Hohan. În schimb, Cameron Diaz a ales să poarte o rochie scurtă și transparentă, de culoare neagră, care i-a pus în evidență corpul atletic.
Åži în luna martie, Jennifer Lopez a ales o ți-nută creată de Maria Lucia Hohan pentru una dintre aparițiile sale ca jurat în cadrul show-ului „American Idol”. „Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este știut cu câtă grijă își alege ținutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deține propria linie de haine și cunoaște foarte bine această industrie de fashion”, a declarat la momentul respectiv designerul Maria Lucia Hohan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?