Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Inna a lansat videoclipul piesei ‘Caliente’


   Inna și-a lansat luni noul videoclip al piesei ‘Caliente’, prima melodie la care artista a compus alături de producătorii ei, băieții de la Play and Win.
   Potrivit unui comunicat transmis de Anamaria Hâncu, promotion executiv al artistei, videoclipul piesei, care poate fi vizionat pe site-ul oficial al Innei, a fost filmat în Costa Rica, aceasta lucrând cu regizorii Hamid Bechiri și John Perez. Iubitul Innei din clip este interpretat de Jesus Luz, model și DJ brazilian care a spus că este ‘foarte impresionat’ de talentul și personalitatea artistei. Lansată special pentru fanii din America Latină, piesa ‘Caliente’ a fost foarte bine primită și în țări din Europa precum Franța, Germania și Italia. Inna a ajuns una dintre cele mai populare soliste în America de Sud, după ce în martie a efectuat un turneu în mai multe orașe din Mexic – Acapulco, Playa Tamarindos, Cancun, în Merida și Ciudad de Mexico.
   În prezent, Inna se află la Londra împreună cu băieții de la Play and Win unde lucrează la piese noi alături de producători britanici și continuă turneul ‘I Am The Club Rocker’ în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?