Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Tânără băută, la volanul unui Peugeot


   O tânără din comuna Vânători a făcut abstracție de faptul că a consumat băuturi alcoolice și a urcat la volanul unui autoturism Peugeot. Nu a apucat să ajungă la destinație, pentru că a fost prinsă de polițiști. 
Mașina condusă de Oana Mihaela C., de 23 de ani, a fost oprită în trafic sâmbătă dimineață, la ora 5.03, pe strada Åžtefan cel Mare din Focșani. Pentru că șoferița mirosea a alcool, polițiștii i-au cerut să sufle în aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,74 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii i-au întocmit tinerei dosar penal, i-au reținut permisul de conducere și au dus-o la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Tot în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 3.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe Bulevardul Independenței, un autoturism Fiat, condus de Marius Marian G., de 27 de ani. Când i-au cerut permisul de conducere, șoferul nu a avut ce să le arate, pentru că are dreptul de a conduce suspendat pentru o altă abatere în trafic. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal de cercetare.
Åži un bărbat din Cotești s-a ales cu dosar penal. Aurel H., de 57 de ani, a fost depistat la volanul unui autoturism Ford, deși acesta avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 10 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?