Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Şoferi cu dosare penale


   Un focșănean a fost trimis în judecată, după ce a comis mai multe infracțiuni în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Potrivit procurorilor, Mihaly I., de 32 de ani, este acuzat că a condus fără a poseda permis de conducere, a produs un accident ru-tier și a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.
   În rechizitoriul întocmit pe numele învinuitului, se arată că faptele s-au petrecut în noiembrie 2011. În timp ce se afla în intersecția străzilor Constituției cu Bucegi din Focșani, învinuitul nu a acordat prioritate unui alt autovehicul, acroșându-l. Mihaly nu a așteptat să vină la fața locului organele de poliție și a părăsit locul accidentului. Oamenii legii l-au găsit însă. În fața anchetatorilor, omul a spus că i-a fost frică deoarece nu avea permis.
   Un alt șofer, din Garoafa, va fi judecat la Focșani pentru că a fost depistat la volan deși avea permisul anulat. Este vorba despre Claudiu M., de 25 de ani. Potrivit procurorilor care l-au trimis în judecată, șoferul a fost depistat, pe 23 decembrie 2011, conducând pe direcția Focșani- Poiana Cristei. Polițiștii au constatat că acesta avea permisul anulat din luna ianuarie a anului trecut.
   Åži Romeo R., de 52 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată după ce a fost prins pe picior greșit de polițiștii rutieri. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, pe 28 ianuarie, șoferul a fost oprit pe DJ 205 C, pentru control. A fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a constatat că acesta servise ceva băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Avea o îmbibație alcoolică în sânge de 1,90 grame per litru. Omul a recunoscut că în noaptea precedentă a fost la un prieten, unde a consumat vin. Romeo a recunoscut și regretat fapta și a fost cooperant cu organele de anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?